Kinderopvang in huiselijke setting

Je zoekt kinderopvang thuis

Wil je opvang voor jouw kind(eren) thuis? Met een nanny via Nannies Network wordt alles tot in de puntjes goed geregeld! Met een passende opvang ouder, urenregistratie en -administratie en correcte financiën, zorgen wij voor een zorgeloze opvang bij jou thuis!

Je zoekt kinderopvang in de buurt

Ook voor opvang van jouw kind(eren) in de buurt ben je bij Nannies Network aan het juiste adres. Wij hebben het netwerk en de expertise in huis om alles in goede banen te leiden. Van een vertrouwd opvang gezin in de buurt, een goede match met de gastouder tot alle administratieve en financiële afhandeling is bij ons een duidelijk verhaal.

Wij helpen graag bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag en kunnen vrijblijvend een offerte maken van de kosten.

Voordelen van een gastouder

• Kleinschalig: door de maximale groepsgrootte (zie pedagogisch beleid ) kan de gastouder de aandacht goed verdelen over het aantal kinderen

• Huiselijk: het dagritme van thuis kan tijdens de opvang overgenomen worden door de gastouder

• Vertrouwd: altijd een bekend gezicht

• Flexibel: gastouder en ouders spreken onderling de dagen en tijden af

• Sociaal: kinderen groeien op met andere kinderen van diverse leeftijden en worden gestimuleerd in hun ontwikkeling (zie pedagogisch beleid)

• Voordelig: ouders betalen alleen voor de afgesproken uren

• Professioneel: de gastouder voldoet aan kwaliteitskenmerken qua opleiding en ervaring (zie pedagogisch beleid)

Flexibel en Persoonlijk

In onze functie als gastouderbureau bemiddelen we in flexibele kinderopvang voor kinderen van 0-tot 13 jaar. Wij factureren alleen de uren die daadwerkelijk afgenomen en afgesproken zijn.

Met deze vorm van flexibele en persoonlijke vorm van kinderopvang beogen wij de drempel naar de arbeidsmarkt te verlagen.